Word lid!
Over onze club

Over onze club

We zijn een kleinschalige atletiekvereniging waarvan een relatief kleine divisie jeugd de atletiek beoefent en waarvan een relatief grote divisie senioren de loopsport beoefent, zowel hardlopend als wandelend. Voor beide ‘poten’ geldt dat plezier in sport en bewegen voorop staat. Een kleinschalige vereniging waar eenieder zich heel snel thuis kan voelen. We bieden plezier in sport en bewegen van 6 tot 86 jaar.

Of je nu gericht bent om je talenten te ontwikkelen of dat je gewoon ‘een stok achter de deur’ wilt om van de bank af te komen, het kan allemaal bij AV Spartacus. Samen vormen we onze sportclub, samen gaan we uitdagingen aan en samen lossen we knelpunten op.

Eind 2019 hadden de vereniging 95 actieve leden, onderverdeeld in 12 pupillen, 10 junioren en 73 senioren. Wij zijn de enige Atletiekverening in Noordwest Friesland. Wie Googelt op AV Spartacus Franeker, vindt ons op Bloemketerp 6 ( naast de ijsbaan). Met daarbij een foto van onze garagebox waar het logo van onze club manshoog is afgedrukt. We hebben eigen trainingsfaciliteiten. De Trainingen vinden plaats onder leiding van geschoolde trainers.

AV Spartacus staat voor:

  • Plezier in sport en bewegen
  • Herkenbaar, zichtbaar en vindbaar
  • Toegankelijk voor iedereen

Word ook lid van onze prachtige, sportieve club!